Finest Group

Coco Song

EGYEDISÉG***EREDETISÉG***DESIGN

A” varázslatos Kelet” találkozik ebben a márkában a lenyűgöző és elbűvölő olasz formatervezéssel. Az élet egy új szakaszát, az időbe zárt érzelmeket és érzéseket, egy rejtélyes keleti világot idéz fel. Részletgazdag design, különleges alapanyagok képviselik a márka EREDETISÉGÉT, a COCO SONG FILOZÓFIÁJÁT és EGYEDISÉGÉT. A különleges anyagok és a kézműves minőség hozzájárulnak egy gazdag kultúrájú, letűnt korszak újrafelfedezéséhez, mind színeiben, mind a motívumok részletgazdagságában. A szemüveg különleges megjelenését azzal érték el, hogy többek között selyem, különböző madártollak, virágok vagy szárított levelek kerültek az acetát keretek rétegei közé, a mai kor emberét is lenyűgöző hagyományos, kézműves technikával. Elegáns, kifinomult forma, az ötvenes évek inspirálta megjelenés, féldrágakövekkel díszítve. Az olyan drágakövek mint a jáde, a türkiz, a gránit és a tigrisszem, a Kelet színeit idézik.


A kövek jellemzői:

•    Gránit – a tisztaság és igazság köve, a szerelem és szeretet szimbóluma. A gránit segíti a magabiztosságot és a spirituális tudatosságot. Piros, rózsaszín, narancs, sárga, barna és fekete színekben kapható.
•    Türkiz – Sok régi és mai kultúrában ez a drágakő – az évezredes hagyományok szerint- szent kőnek számít. Szerencsét hozó és védelmező talizmánnak tartották, illetve tartják ma is. Megváltoztathatja a színét, de ez nem feltétlenül jelenti a szerencse forgandósságát. Szinei a kék, zöld és türkiz.
•    Nefrit – Gyógyító erőt tulajdonítanak neki. Az ősi kínai jádé vagy más néven nefrit kupákról azt tartották, hogy megtisztítja a belőle ivót. Ez a kő viselőjét megnyugtatja, segít lecsendesíteni az elméjét, derüt és békességet hoz. Sötétzöld és fehér színekben látható.

A Coco Song keretek a legmagasabb minőségű olasz acetátból készülnek. Ezt az exkluzív kollekciót kozmopolita ügyfeleknek szánták, akik olyan kifejező keretekre vágynak, amely tükrözi személyiségüket. Minden keret kézzel készül, így teljesen egyedi. A színeltérések vagy apró tökéletlenségek teszik ezeket a modelleket igazán különlegessé. A speciális gyártási technológiának és a természetes anyagoknak köszönhetően a COCO SONG keretek az ékszerek szépségét idézik. Ezek a pompás egyedi darabok a különlegesség érzésével ajándékozzák meg viselőiket. Mágikus stílus, amely áthalad az időn, a téren és távoli országokba repít.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Please wait ...

Form was sent successfully.