Finest Group

Finest Group Kft.

Divatos szemüveg kategóriák

FINEST GROUP saját márkák

Büszkék vagyunk rá, hogy cégünk saját exkluzív női és férfi kollekciót is létrehozott az évek során. Ezeket a márkákat nemcsak Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon kedvelik, hanem több más országban is keresett modelleknek számítanak. Tervezőinket, kollekcióink létrehozásakor a legújabb nemzetközi divatirányzatok inspirálták és inspirálják. A modellek között mind a klasszikus stílust kedvelők, mind az extravagáns divatért rajongók is megtalálják a személyiségükhöz legjobban illő darabokat.

A termékek megfelelnek az (EU) 2017/45 irányelvnek A termékek tervezése, gyártási folyamata, ellenőrzése és tesztelése megfelel a harmonizált szabvány követelményeinek: EN ISO 12870:2018

 

 

Licenccel rendelkező nemzetközi márkák

A FINEST GROUP az alábbi világhírű olasz márkák kizárólagos forgalmazója Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon: COCO SONG, CCS, Genesis, Kaos, La Matta, Oliviero Contini és Robert Rüdger.
Ezek a márkák viselőjüknek egyedi, kifinomult megjelenést kölcsönöznek, lehetővé téve az egyéniség és a személyiség stílusos kifejezését. A szemüvegek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek, emellett kényelmesek és eredetiek.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Please wait ...

Form was sent successfully.

Trendy okuliare a my

Všetko sa to začalo v roku 1995, kedy som sa ako fyzická osoba začal zaujímať o oblasť distribúcie slnečných a dioptrických okuliarov. Vždy ma fascinovalo sledovať najnovšie trendy, prísť na trh s niečím odlišným ...

viac informácií