Finest Group

Rólunk

ELŐZMÉNYEK

David Kulman vagyok a Finest Group Kft  ügyvezető igazgatója. Minden 1995-ben kezdődött: ekkor kezdtem komolyan érdeklődni a napszemüvegek és az optikai szemüvegek forgalmazása iránt.

Mindig is fontos volt számomra a divat és a stílus. Figyelemmel kisérem és követem a legfrissebb trendeket, hogy egyedi és extravagáns termékekkel jelenhessek meg a piacon, mert tudom, hogy mindannyiunkban ott a vágy, hogy különlegesek és kivételesek lehessünk. A szemüvegpiac kreatív és változatos terület, mely lehetőséget teremt egyéniségünk kifejezésére.


Számos nemzetközi optikai kiállításon vettem és veszek részt, ahol a legfrissebb divatirányzatok mellett az időtálló, stílusos eleganciát is megismerhettem. Az irányzatok, trendek gyorsan változnak, de a stílus örök. E kettő kombinációja adja szakmám kreativitását.


A több éves kemény és sikeres munka meghozta gyümölcsét és 2004-ben egyéni vállalkozóból egy több főt foglalkoztató társasággá alakultunk.


Jó beszállítói - vevő kapcsolatainknak köszönhetően 2007-ben társaságunknak sikerült bejutnia a cseh piacra is, majd 2012 elején a magyar piacon is megjelentünk. Jelenleg az egyik legnagyobb szemüvegkeret forgalmazók közé tartozunk a cseh, a szlovák és a magyar piacon is.


A 2004-es szlovákiai cég megalapítása óta a FINEST GROUP elsősorban optikai szemüvegkeretek forgalmazásával foglalkozik. Legfontosabb számunkra a minőség és ezen keresztül az ügyfelek elégedettsége. Célunk, hogy divatos, kényelmes és minőségi kereteket kínáljunk Önöknek.

JELENLEG

Szlovákiában, Csehországban és Magyarországon cégünk  kizárólagos forgalmazója az alábbi világhírű olasz márkáknak: COCO SONG, CCS, Genesis, Kaos, La Matta, Oliviero Contini. Ezek a márkák eredetiek, extravagánsak és lehetőséget teremtenek  viselőjük számára, hogy egyedi és stílusos módon fejezze ki egyéniségüket.

Effect, Luca Martelli, Roberto Carrer, Finesse és Famossi  néven cégünk saját exkluzív női és férfi kollekciót is létrehozott, melyeket az otthoni sikereken felbuzdulva és a többéves tapasztalatnak köszönhetően, már további országokban is forgalmaz.

„ Tervező csapatunknak a saját kollekcióink létrehozásakor, a legfrissebb színeket és formákat érintő trendek és az időtálló dizájn adta az inspirációt. Mind a férfi, mind a női kollekció különböző stílusokat jelenít meg, a klasszikustól egészen az extravagánsig. Olyan stílusos, minőségi szemüvegeket kínálunk, melyek még a legigényesebb vásárlóink elvárásainak is megfelelnek. Kollekcióinkat folyamatosan fejlesztjük, hogy alkalmazkodhassunk a fogyasztók igényeihez és biztosíthassuk számukra azt a szemüveget, amely nemcsak kiváló minőségű, de segít viselőjének egyediségét és eredetiségét is megmutatni.” avat be David Kulman ügyvezető.

Cégünk a FINEST GROUP, kizárólag olyan gyártókkal dolgozik együtt, akik rendelkeznek az ISO 9001 minőségi tanúsítvánnyal. Több különböző világhírű tervezőtől jelenleg több mint 300 női és férfi szemüvegkeret modellt forgalmazunk.

Szlovákiában, Csehországban kereskedelmi képviselőkön keresztül kínáljuk termékeinket. Magyarországon -egy vegyesvállalatot alapítva-  FINEST GROUP HUNGARY KFT a forgalmazó cégünk, budapesti marketing irodával.

Minden évben részt veszünk az OPTA nemzetközi optikai kiállításon Brünnben (Brno), ahol  igyekszünk megmutatni a teljes árukínálatunkat, a legkedveltebb modelleket és az optikai keretek legújabb  darabjait is.

Társaságunk célja, hogy kiváló minőségű árut kínáljon az ügyfeleknek és e termékkör megbízható forgalmazójává váljon mind Szlovákia, mind Csehország és Magyarország területén is.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Please wait ...

Form was sent successfully.